ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Προκαλεί αηδία ο 63χρονος – Ασέλγησε σε βάρος 200 παιδιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Προκαλεί αηδία ο 63χρονος – Ασέλγησε σε βάρος 200 παιδιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποτροπιασμό στο πανελλήνιο προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον 63χρονο που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων παιδιών στη Θεσσαλονίκη.

Βάσει πληροφοριών, οι ανακριτές της Ελληνικής Αστυνομίας εκτιμούν ότι ο δράστης είχε κακοποιήσει περισσότερα από 200 παιδιά, σε χρονικό διάστημα 20 ετών.

Την Τρίτη (20/03) το πρωί ο 63χρονος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, όπου εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του.

Μάλιστα, φέρεται να ομολόγησε ότι κακοποιούσε τα παιδιά δίπλα από το δωμάτιο, στο οποίο βρισκόταν κατάκοιτη η γυναίκα του.

Ο ίδιος φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «Η γυναίκα μου κοιμόταν, δεν ξυπνούσε εύκολα. Έφερνα τα παιδιά και πηγαίναμε στο δωμάτιο μου. Κάναμε ησυχία, δεν την ενοχλούσαμε».

Ο 63χρονος Αλέξανδρος Αγγελούδης που ήταν δάσκαλος τένις, πλησίαζε τα παιδιά και τους πρότεινε σεξουαλική επαφή, έναντι αμοιβής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE