Με VAR οι ημιτελικοί του Κυπέλλου!

Με VAR οι ημιτελικοί του Κυπέλλου!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των ημιτελικών του Κυπέλλου, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι στους δύο αγώνες θα γίνει χρήση του VAR (Video assistant referee).

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) ανακοίνωσε σήμερα τις ημέρες και τις ώρες που θα διεξαχθούν οι δύο αγώνες των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις δύο αυτές σπουδαίες αναμετρήσεις θα υπάρχει και VAR, για να διευκολύνει τη δουλειά των διαιτητών.

Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στο «Wembley», με πρώτο χρονικά να είναι το ντέρμπι ανάμεσα στην (τυπικά γηπεδούχο) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 19:15, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός, Τσέλσι – Σαουθάμπτον, την επόμενη ημέρα Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα 17:15.

Πηγή: www.sdna.gr

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE