Ο Κύπριος που παίζει δεξί μπακ και είναι πρώτος σκόρερ στην ομάδα του! BINTEO
21.03.2018 - 18:00
Μπορεί να αγωνίζεται ως αμυντικός όμως διαπρέπει στα επιθετικά του καθήκοντα!
Ο 30χρονος πλέον, Τζέισον Δημητρίου βγάζει το ψωμί του στην LeagueOne (τρίτη τη τάξει κατηγορία στην Αγγλία) και την Σάουθεντ. Εκεί όπου σε 33 ,μέχρι σήμερα, συμμετοχές πέτυχε 8 γκολ και είναι από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του πρωταθλήματος!
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο ομοσπονδιακόςτεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, ΡανΜπενΣιμόν τον κάλεσε για το φιλικό παιχνίδι με το Μαυροβούνιο την ερχόμενη Παρασκευή (23/03).
Ο προπονητής της ΣάουθεντΓιουνάιτεντ, ΚριςΠάουελ, νιώθει ότι θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του η απουσία του ΤζέισονΔημητρίου από το ντέρμπι του Σαββάτου με την Ρόδεραμ.
Ο Τζέισον θα απουσιάζει καθώς κλήθηκε στην ΕθνικήΚύπρου για τον φιλικό αγώνα με το Μαυροβούνιο την Παρασκευή (23/03).
‘Είναι μεγάλο το πλήγμα, όμως είναι πολύ περήφανος που παίζει για την χώρα του και δεν μπορώ να το σταματήσω αυτό’, είπε ο τεχνικός της Σαουθεντ σε δημοσίευμα της Echo.
Ο 30χρονος πρώην παίκτης της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ, είναι ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του αλλά και του πρωταθλήματος στην αγγλική LeagueOne.
*Δείτε μετά από το 0:55 στο βίντεο – Δύο από τα πιο πρόσφατα γκολ του!
Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως αγωνίζεται ως δεξίμπακ και είναι πρώτοςσκόρερ της Σάουθεντ με 8 γκολ!
Αυτό που τονίζεται στο δημοσίευμα της Echo, είναι το γεγονός πως στα τελευταία 21 ματς ο 30χρονος Κύπριος μπακ ήταν βασικός και πλέον αναζητούν τον αντικαταστάτη του.
Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.