ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ: Εξετάστηκε από ψυχίατρο και κατέθεσε η 27χρονη μάνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ: Εξετάστηκε από ψυχίατρο και κατέθεσε η 27χρονη μάνα

Τις δικές της θέσεις στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας σε σχέση με το βρέφος που βρέθηκε σε νάιλον σακούλα με τον πλακούντα εντός του χώρου όπου διέμενε, έδωσε η 27χρονη μητέρα.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Αφού πρώτα εξετάστηκε από ψυχίατρο και κρίθηκε ότι μπορεί να καταθέσει στην Αστυνομία και να παρακολουθήσει την απαιτούμενη διαδικασία, γύρω στο μεσημέρι (21/03) εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος της.

Ακολούθως έδωσε κατάθεση κι αφέθηκε ελεύθερη. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο ή μαρτυρία σε βάρος της.

Είναι ξεκάθαρο πως αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν γίνει, τα οποία και θα καταδείξουν κατά πόσον προκάλεσε την άμβλωση με φαρμακευτική αγωγή.

Θυμίζουμε ότι η 27χρονη από το Νεπάλ είχε παραπονεθεί το περασμένο Σάββατο (17/03) για έντονους πόνους στην κοιλιά κι όταν μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική από την Ελληνοκύπρια εργοδότριά της, ο γιατρός διαπίστωσε πως είχε γεννήσει πριν από λίγες ώρες και έκρινε πως έπρεπε να παραμείνει εκεί για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολούθως μετά από έρευνα που έγινε στον χώρο όπου διέμενε βρέθηκε το νεκρό κοριτσάκι σε νάιλον σακούλα μαζί με τον πλακούντα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE