Απίστευτο! Έκανε την γκάφα της χρονιάς και απολύθηκε λόγω του… Αστόρι!

Απίστευτο! Έκανε την γκάφα της χρονιάς και απολύθηκε λόγω του… Αστόρι!

Ο Ντάβιντε Αστόρι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών από ανακοπή καρδιάς και «βύθισε» στο πένθος το ιταλικό ποδόσφαιρο. Φυσικά, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα της Ιταλίας προς τιμήν του.

Ο θάνατος του Ιταλού άσου επισκίασε τα πάντα, ωστόσο μέσα στην τραγωδία, έλαβε χώρα και ένα πραγματικά ασυνήθιστο περιστατικό, που οδήγησε στην απόλυση του εκφωνητή στο γήπεδο της Περούτζια, Φραντσέσκο Μπιρκολότι.

Όπως αποκάλυψαν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Μπιρκολότι είπε δύο φορές λάθος το όνομα του Αστόρι, αποκαλώντας τον «Αστόλφι» πριν από την έναρξη του αγώνα Περούτζια-Μπρέσια!

Ο πρόεδρος τους Περούτζια… τρελάθηκε με την γκάφα και προχώρησε στην άμεση απόλυση του Μπιρκολότι!

Πηγή: www.sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.