Σοκάρει δημοφιλής τραγουδίστρια: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας στα 7 μου»

Σοκάρει δημοφιλής τραγουδίστρια: «Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας στα 7 μου»

Απίστευτες εξομολογήσεις από μία star του διεθνούς jet set. Η Demi Lovato έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο από πολύ μικρή ηλικία, λόγω της δημοτικότητας του show που συμμετείχε.

Σε βάθος χρόνου αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με εξαρτήσεις, όμως πλέον είναι πολύ καλά.

Εδώ και 6 χρόνια η τραγουδίστρια και ηθοποιός μπορεί να είναι καθαρή από αλκοόλ, όμως τα παιδικά της χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. Όπως έκανε πρόσφατα γνωστό, σε ηλικία 7 ετών έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Μάλιστα δήλωσε πως γενικώς στην ζωή της έχει πράξει διάφορα πράγματα τα οποία δεν είναι σίγουρη αν θα τα ομολογήσει ποτέ δημοσίως.

Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε τότε και την είχε κάνει να προχωρήσει στην απονενοημένη πράξη. Μάλιστα μίλησε για τη διπολική διαταραχή με την οποία διεγνώσθη αλλά και τις διατροφικές διαταραχές που έχει ξεπεράσει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE