Συμφωνία να εγκαταλείψουν την Γούτα, ανακοίνωσαν Σύροι αντάρτες

Συμφωνία να εγκαταλείψουν την Γούτα, ανακοίνωσαν Σύροι αντάρτες

Μια ομάδα επαναστατών της Συρίας σκληρής γραμμής ανακοίνωσε την Τετάρτη 21/3 ότι έχουν φτάσει σε συμφωνία με το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ για εκκένωση της βομβαρδισμένης πόλης της Ανατολικής Γκούτας, κοντά στη Δαμασκό.

 

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Αχράρ αλ-Σαμ στη Γούτα Μουνζέρ Φαρές ανέφερε ότι «η συμφωνία μεταξύ του καθεστώτος και των ανταρτών στην Χαράστα προνοεί ότι οι αντάρτες θα αποχωρήσουν από την πόλη με τα όπλα τους και οποιοιδήποτε άμαχοι επιθυμούν να φύγουν, προς τη βόρειο Συρία με ρωσικές εγγυήσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE