Εξιτήριο των δύο Κύπριων παικτών – Στο πλευρό και του Κύπριου παίκτη της αντιπάλου ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Εξιτήριο των δύο Κύπριων παικτών – Στο πλευρό και του Κύπριου παίκτη της αντιπάλου ομάδας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ακρίτας Χλώρακας ενημερώνει για τους δύο άτυχους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά:

«Μόλις πήραν εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας οι ποδοσφαιριστές μας Νικόλας Χριστοφίδης και Λάμπρος ΦΥΛΑΚΤΟΥ …ευτυχώς και οι δύο είναι καλά .
ΠΑΙΔΙΑ σας ευχόμαστε καλή ανάρρωση και σιδερένιοι. Να ευχηθούμε και στον ποδοσφαιριστή της ΜΕΑΠ Χρήστο Νικολάου περαστικά .
Να σημειώσουμε ότι ο Νικόλας σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα με τον Χρήστο Νικολάου χτύπησαν και οι δύο στα κεφάλια .
ΑΚΡΙΤΑΣ 1971».

 

Διαβάστε επίσης:

Βγήκε το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου Κύπρου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE