Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του Νικολά Σαρκοζί

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του Νικολά Σαρκοζί

Οι δικαστικές αρχές απήγγειλαν κατηγορίες εις βάρος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στο πλαίσιο των ερευνών για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας το 2007 με λιβυκά κεφάλαια, ανέφεραν δικαστικές πηγές.
 

Ο Σαρκοζί, που αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του, διώκεται για "παθητική δωροδοκία", "παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας" και "υπεξαίρεση λιβυκών κρατικών κεφαλαίων" και έχει τεθεί υπό δικαστικό έλεγχο, ανέφερε η πηγή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE