Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του Νικολά Σαρκοζί

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες εις βάρος του Νικολά Σαρκοζί

Οι δικαστικές αρχές απήγγειλαν κατηγορίες εις βάρος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί στο πλαίσιο των ερευνών για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας το 2007 με λιβυκά κεφάλαια, ανέφεραν δικαστικές πηγές. 

Ο Σαρκοζί, που αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του, διώκεται για "παθητική δωροδοκία", "παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας" και "υπεξαίρεση λιβυκών κρατικών κεφαλαίων" και έχει τεθεί υπό δικαστικό έλεγχο, ανέφερε η πηγή.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE