Δεν ξέχασαν ποτέ την αγαπημένη τους αστυνομικό Έλενα Νικολάου

Δεν ξέχασαν ποτέ την αγαπημένη τους αστυνομικό Έλενα Νικολάου

Αιμοδοσία εις την μνήμη της αστυνομικού Έλενας Νικολάου η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο, διοργανώνουν φίλοι και συγγενείς

Η αστυνομικός Έλενα Νικολάου, τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ έφυγε από τη ζωή, στις 04 Ιουνιου του 2016 στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.

Η Έλενα, κάτοικος Κοφίνου, υπηρετούσε , το τελευταίο διάστημα στο αρχείο του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου.

Οι φίλοι και δικοί της άνθρωποι, θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη της, διοργανώνουν αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο Fitness gym στην Κοφίνου.

Όπως σημειώνουν η αιμοδοσία θα γίνει τη Δευτέρα 23 Απριλίου από τις 18:30 το απόγευμα μέχρι τις 20:30 το βράδυ στο χώρο του γυμναστηρίου.

Καλούν όσους τιμούν την μνήμη της, να προσφέρουν λίγο από το πολύτιμο αίμα τους.

Να σημειώσουμε πως την αιμοδοσία στηρίζει η EUROPA DONNA Κύπρου και η εθελοντική ομάδα Αγ. Φωτεινής Κοφίνου

Η 33χρονη Έλενα άφησε πίσω της σύζυγος και ένα ανήλικο αγοράκι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE