Αναστασιάδης - Τουσκ: Συζήτησαν την συμπεριφορά της Τουρκιάς

Αναστασιάδης - Τουσκ: Συζήτησαν την συμπεριφορά της Τουρκιάς

Σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, η κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Η συνάντηση, που ξεκίνησε στις 09:40 τοπική ώρα, περιστράφηκε γύρω από τα θέματα της ατζέντας της σημερινής Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, περιλαμβανομένου το ζητήματος της συμπεριφοράς της Τουρκίας.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, έμφαση δόθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη συμπεριφορά Τουρκίας, που ήταν αντίθετη με τα όσα συνέστησε ο Πρόεδρος Τουσκ στη δήλωσή του μετά το άτυπο Συμβούλιο Κορυφής.

Επίσης, τονίστηκε η ανάγκη να υπάρχει στα αυριανά συμπεράσματα ένα σαφές μήνυμα προς την Τουρκία, το οποίο θα μεταφέρει ο Πρόεδρος Τουσκ και στη διάσκεψη με την Τουρκία στη Βάρνα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE