ΠΑΦΟΣ: Εντόπισαν την κρυψώνα με τις αυτοσχέδιες κροτίδες

ΠΑΦΟΣ: Εντόπισαν την κρυψώνα με τις αυτοσχέδιες κροτίδες

Σε κινητοποίηση τέθηκε στο μεσημέρι της Τετάρτης (21/03) η Αστυνομία στην Πάφο μετά από πληροφορία ότι σε παράγκα κατασκευάζονται κροτίδες.

Στο σημείο μετέβησαν πυροτεχνουργός και μέλη του ΤΑΕ Πάφου οι οποίοι εντόπισαν ξυλική κατασκευή (παράγκα) σε χωράφι στην Πέγεια. Στην παράγκα βρέθηκαν διάφορα υλικά για την κατασκευή αυτοσχέδιων κροτίδων.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν, τέσσερις κενοί πυροσβεστήρες μια μεταλλική σωλήνα και διάφορα υλικά όπως κάρβουνο, καλλι και θειάφι.

Όλα τα αναιρεθέντα παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE