Ξανά στο προσκήνιο το θέμα των Καναδών, για να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους (δηλώσεις)

Ξανά στο προσκήνιο το θέμα των Καναδών, για να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους (δηλώσεις)

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, έκανε δηλώσεις στον «Άστρα», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο… περιβόητο θέμα με τους Καναδούς επενδυτές.

Διαβάστε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Δεν θέλω να δίνουμε ελπίδες στον κόσμο ότι επανέρχεται η συγκεκριμένη εταιρεία.

Αυτό που μας είπαν όταν το θέμα μπήκε στον… πάγο, είναι πως υπήρχε προβληματισμός για το μέλλον της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στην Α΄ κατηγορία, επειδή ήμασταν στην επικίνδυνη ζώνη και μας είπαν ότι θα μπορούσαμε να ξανασυζητήσουμε, όταν θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη βαθμολογία.

Νομίζω ότι πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και για λόγους διαδικαστικούς, αλλά και σεβασμού προς τον κόσμο μας, οφείλουμε να διευθετήσουμε μία ακόμα επικοινωνία με τη συγκεκριμένη εταιρεία μέσα στις επόμενες 15 μέρες, για να τους ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Μετά από αυτό, θα πρέπει η εταιρεία να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Αν ενδιαφέρονται, θα πρέπει να συνεχίσουμε τις επαφές απ΄ εκεί που τις αφήσαμε, αλλιώς, αν είναι αρνητικοί, το θέμα θα πρέπει να κλείσει οριστικά, για να μη δημιουργούνται και ελπίδες στον κόσμο άδικα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE