ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: 'Εννά πεθάνει κόσμος. 7-8 ατυχήματα σε μια νύχτα’- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: 'Εννά πεθάνει κόσμος. 7-8 ατυχήματα σε μια νύχτα’- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ως εκ θαύματος δεν θρηνήσαμε θύματα, στο τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (22/3), όταν ημιφορτηγό ανετράπη, λίγο μετά την έξοδο του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού, στην περιοχή Παρεκλησσιάς.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως ανέφεραν και μάρτυρες που ήταν στην περιοχή και φαίνεται και από τις φωτογραφίες του ThemaOnline, το ημιφορτηγό εξερχόμενο από τον αυτοκινητόδρομο (προς παραλιακό), ανετράπη στη στροφή και ακινητοποιήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ευτυχώς που εκείνη τη στιγμή, όπως ανέφεραν και γείτονες, δεν ερχόταν κάποιο όχημα από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας, αφού λόγω του βάρους του ημιφορτηγού αλλά και λόγω του γεγονότος ότι ήταν φορτωμένο, μια πιθανή σύγκρουση θα ήταν σφοδρότατη.

Πάντως, κάτοικος της περιοχής, ανέφερε στο ThemaOnline, ότι τα τροχαία στο συγκεκριμένο σημείο είναι σύνηθες φαινόμενο λέγοντας μας χαρακτηριστικά “πριν μερικούς μήνες, ήμασταν μάρτυρες σε επτά-οκτώ τροχαία, σε διάστημα μιας νύχτας. Εννά πεθάνει κόσμος’.

‘Δε τον τοίχο του ανθρώπου πως είναι’ μας είπε δείχνοντας μας περιτείχισμα υποστατικού στην είσοδο για τον αυτοκινητόδρομο από τον παραλιακό. Το συγκεκριμένο περιτείχισμα όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, από τα συχνά ατυχήματα, τείνει να εξαφανιστεί, ενώ μοιάζει ανώφελη η όποια επιδιόρθωση του, αφού σύντομα θα έχει την ίδια τύχη.

Η συγκεκριμένη είσοδος-έξοδος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λευκωσίας, παρουσιάζει αυξημένη τροχαία κίνηση, αφού από αυτή μεγάλος αριθμός οχημάτων εισέρχεται ή εξέρχεται στην τουριστική περιοχή της πόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE