Χαμός στη Βουλή των Ελλήνων- ‘Σταμάτα ρε προδότη!’-VIDEO

Χαμός στη Βουλή των Ελλήνων- ‘Σταμάτα ρε προδότη!’-VIDEO

Ένταση στην Βουλή των Ελλήνων την Πέμπτη (22/3), με τον βουλευτή της Χρύσης Αυγής, Γιάννη Λαγό να είναι ιδιαίτερα επικριτικός για την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης.

‘Σταμάτα ρε, σταμάτα. Προδότη’ είπε μεταξύ άλλων, από το βήμα της Βουλής ο Γιάννης Λαγός, κατά την ομιλία του ενώ υπερασπιζόταν τις Παμμακεδονικές Ενώσεις.

Οι αναφορές του Λαγού προκάλεσαν την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στον προεδρεύοντα Σπύρο Λυκούδη. Η αντίδραση του κ. Ξυδάκη ενόχλησε όμως τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος τον καλούσε να σταμτήσει, αποκαλώντας τον "προδότη".

Στην αίθουσα κλήθηκε η φρουρά της Βουλής.

Η συνεδρία, όπως είναι λογικό διακόπηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=XM9hYHNoTUE

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.