Έτοιμη για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο η Εθνική μας

Έτοιμη για τον αγώνα με το Μαυροβούνιο η Εθνική μας

Με προπόνηση στο Μακάρειο Στάδιο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αυριανό φιλικό αγώνα με το Μαυροβούνιο στο ΓΣΠ. 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και θα είναι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. 

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν:

Ούρκο Πάρντο, Τάσος Κίσσας, Ανδρέας Χριστοδούλου, Ανδρέας Καρώ, Τζέισον Δημητρίου, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ντόσσα Τζούνιορ, Γιάννης Κούσουλος, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Οικονομίδης, Βασίλιος Παπαφώτης, Φάνος Κατελάρης, Ρενάτο Μαρκάσα, Κωστάκης Αρτυματάς, Γεράσιμος Φυλακτού, Χαράλαμπος Κυριάκου, Δημήτριος Φροξυλιάς, Μηνάς Αντωνίου, Άντονι Γεωργίου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Δημήτρης Χριστοφή και Πιέρος Σωτηρίου.

Ο αγώνας Κύπρου – Μαυροβουνίου θα γίνει αύριο στο ΓΣΠ στις 18:00. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ το κανονικό και ένα ευρώ το παιδικό και θα πωλούνται αύριο στα ταμεία του Σταδίου από τις 16:00 και μετά. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό φιλικό για την Εθνική μας για την προετοιμασία της για το Πρωτάθλημα των Εθνών οι αγώνες του οποίου αρχίζουν το Σεπτέμβριο. Στην αποστολή της Εθνικής βρίσκονται αρκετά νέα πρόσωπα και δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να κάνουν αύριο ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE