Κάποτε συνεργάζονταν, τώρα αντίπαλοι

Κάποτε συνεργάζονταν, τώρα αντίπαλοι

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ και έτσι θα ντεμπουτάρει στις 31 Μαρτίου κόντρα στην πρώην του ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Κόουτς των Λεμεσιανών τώρα είναι ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος επί Μπαλταζάρ ήταν ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας, άρα οι δύο τους συνεργάζονταν και είχαν συχνή επικοινωνία.

Τώρα όμως θα είναι αντίπαλοι στο παιχνίδι του ΓΣΠ και αναμένουμε να δούμε την έκβαση της αναμέτρησης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE