Κάποτε συνεργάζονταν, τώρα αντίπαλοι

Κάποτε συνεργάζονταν, τώρα αντίπαλοι

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ και έτσι θα ντεμπουτάρει στις 31 Μαρτίου κόντρα στην πρώην του ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

Κόουτς των Λεμεσιανών τώρα είναι ο Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος επί Μπαλταζάρ ήταν ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας, άρα οι δύο τους συνεργάζονταν και είχαν συχνή επικοινωνία.

Τώρα όμως θα είναι αντίπαλοι στο παιχνίδι του ΓΣΠ και αναμένουμε να δούμε την έκβαση της αναμέτρησης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE