Στην Αθήνα ο Υπουργός Άμυνας

Στην Αθήνα ο Υπουργός Άμυνας

Τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου, Σάββας Αγγελίδης.

 

Το πρόγραμμα της  επίσκεψής του ξεκινά την Παρασκευή (23/3) στις 9.00 π.μ., με την επίσημη υποδοχή του από τον Έλληνα ομόλογό του Πάνο Καμμένο, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στις 11.00 π.μ. ο κ. Αγγελίδης θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο. Στις 11.45 π.μ. θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Δουζίνα.

Στις 12.30 μ.μ. ο Υπουργός Άμυνας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, και στις 13.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου, ο κ. Αγγελίδης αναμένεται να ξεναγηθεί στο Πολεμικό Μουσείο.

Την 25η Μαρτίου, ημέρα της Εθνικής Επετείου, θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE