Με νέα πρόσωπα για το θετικό αποτέλεσμα – Τιμή εισιτηρίων και ανοικτά ταμεία στο ΓΣΠ

Με νέα πρόσωπα για το θετικό αποτέλεσμα – Τιμή εισιτηρίων και ανοικτά ταμεία στο ΓΣΠ

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών δίνει σήμερα φιλικό αγώνα στις 18:00 με το Μαυροβούνιο στο ΓΣΠ. Με τον αγώνα αυτό αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας για τις επίσημες υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα των Εθνών το ερχόμενο Φθινόπωρο. 

Οι φίλαθλοι  που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους σήμερα το απόγευμα από τα ταμεία του ΓΣΠ. Τα εισιτήρια είναι για τη δυτική κερκίδα. Η τιμή έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ γενική είσοδος και 1 ευρώ το παιδικό εισιτήριο. 

Με αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή της, η Εθνική μας θα προσπαθήσει απόψε να έχει καλή εμφάνιση και να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Μαυροβούνιο. 

Οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή για το σημερινό αγώνα:

Ούρκο Πάρντο, Τάσος Κίσσας, Ανδρέας Χριστοδούλου, Ανδρέας Καρώ, Τζέισον Δημητρίου, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ντόσσα Τζούνιορ, Γιάννης Κούσουλος, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Οικονομίδης, Βασίλιος Παπαφώτης, Φάνος Κατελάρης, Ρενάτο Μαρκάσα, Κωστάκης Αρτυματάς, Γεράσιμος Φυλακτού, Χαράλαμπος Κυριάκου, Δημήτριος Φροξυλιάς, Μηνάς Αντωνίου, Άντονι Γεωργίου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Δημήτρης Χριστοφή και Πιέρος Σωτηρίου.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE