Έκανε αίσθηση η δήλωση της Θέκλας Πετρίδου για τους 70άρηδες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έκανε αίσθηση η δήλωση της Θέκλας Πετρίδου για τους 70άρηδες  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Θέκλα Πετρίδου μίλησε για τους 70άρηδες και η δήλωσή της έκανε αίσθηση...

Με ένα retweed της η παρουσιάστρια της εκπομπής "Θέκλα Μιλάμε Ανοικτά" γνωστοποίησε την χαρά που έδωσε στους 70άρηδες όταν είπε από τον αέρα της εκπομπής της στο Sigma ότι οι 70άρηδες είναι νέοι. 

Σύμφωνα με την ανάρτησή της: "Θέκλα μου έχω να σου πω ότι μου έστειλε μήνυμα ο πατέρας μου από την Αθηνα σήμερα ότι σας έβλεπε και να σου πω ευχαριστώ εκ μέρους του που είπες ότι οι 70ες είναι νέοι!!! Χα χα χα χα". 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.