ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντόπισαν εκατοντάδες μαϊμού παιχνίδια σε κατάστημα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντόπισαν εκατοντάδες μαϊμού παιχνίδια σε κατάστημα

Προϊόντα μαϊμού αξίας πέραν των δύο χιλιάδων ευρώ κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων πραγματοποίησαν έρευνες σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας και συγκεκριμένα σε ένα κατάστημα και σε ένα σπίτι με δικαστικό ένταλμα, με σκοπό τον εντοπισμό ειδών που παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας.

Από τις έρευνες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 382 τεμάχια με διάφορα παιχνίδια που παρίσταναν χαρακτήρες της Disney και τα οποία παραβιάζουν δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας (απομιμήσεις αυθεντικών προϊόντων).  Η αξία τους έχει υπολογιστεί ότι είναι πέραν των €2.000.

Όλα τα κατασχεθέντα προϊόντα θα καταστραφούν, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.