ΑΟΖ: Ολοκλήρωσε τις έρευνες το Med Surveyor - Σκυτάλη στο Ocean Investigator - ΧΑΡΤΕΣ

ΑΟΖ: Ολοκλήρωσε τις έρευνες το Med Surveyor - Σκυτάλη στο Ocean Investigator - ΧΑΡΤΕΣ

Στο λιμάνι της Λεμεσού επέστρεψε το ερευνητικό σκάφος MED Surveyor, μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του στο τεμάχιο «10» της κυπριακής ΑΟΖ.

Το σκάφος, το οποίο ναύλωσε η EXXON Mobil, ήρθε στην Κύπρο στις 15 Μαρτίου και από τις 18 του μήνα μέχρι σήμερα διενεργούσε περιβαλλοντικές έρευνες.

Στο λιμάνι της Λεμεσού βρίσκεται και το δεύτερο σκάφος OCEAN Investigator, το οποίο αναμένεται ότι θα αποπλεύσει σύντομα για να πραγματοποιήσει στο ίδιο τεμάχιο, αρχαιολογικές έρευνες.

Οι έρευνες διεξάγονται στο πεδίο «επτά» του τεμαχίου «10», το οποίο έχει δεσμεύσει με NAVTEX η Κυπριακή Δημοκρατία, μέχρι τις 20 Απριλίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE