ΑΟΖ: Ολοκλήρωσε τις έρευνες το Med Surveyor - Σκυτάλη στο Ocean Investigator - ΧΑΡΤΕΣ

ΑΟΖ: Ολοκλήρωσε τις έρευνες το Med Surveyor - Σκυτάλη στο Ocean Investigator - ΧΑΡΤΕΣ

Στο λιμάνι της Λεμεσού επέστρεψε το ερευνητικό σκάφος MED Surveyor, μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του στο τεμάχιο «10» της κυπριακής ΑΟΖ.

Το σκάφος, το οποίο ναύλωσε η EXXON Mobil, ήρθε στην Κύπρο στις 15 Μαρτίου και από τις 18 του μήνα μέχρι σήμερα διενεργούσε περιβαλλοντικές έρευνες.

Στο λιμάνι της Λεμεσού βρίσκεται και το δεύτερο σκάφος OCEAN Investigator, το οποίο αναμένεται ότι θα αποπλεύσει σύντομα για να πραγματοποιήσει στο ίδιο τεμάχιο, αρχαιολογικές έρευνες.

Οι έρευνες διεξάγονται στο πεδίο «επτά» του τεμαχίου «10», το οποίο έχει δεσμεύσει με NAVTEX η Κυπριακή Δημοκρατία, μέχρι τις 20 Απριλίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE