Άντρος Κυπριανού για Ομόνοια και Νίκο Κατσουρίδη

Άντρος Κυπριανού για Ομόνοια και Νίκο Κατσουρίδη

Δείτε πως σχολίασε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο Άντρος Κυπριανού, τις διοικητικές εξελίξεις στην Ομόνοια και το ενδεχόμενο εμπλοκής του Νίκου Κατσουρίδη.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, είπε μεταξύ άλλων:

«Λυπούμαι για τις εξελίξεις στην Ομόνοια, οι οποίες προσβάλλουν την ιστορία του Σωματείου. Ελπίζω κι εύχομαι να ξεπεραστούν τα προβλήματα όσο πιο σύντομα γίνεται και η Ομόνοια να βρει το δρόμο της.

Κάποιοι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στα διοικητικά της Ομόνοιας, επιδίωξαν να με συναντήσουν, όμως τους ξεκαθάρισα ότι εγώ δεν έχω καμία ανάμιξη με τα ζητήματα της Ομόνοιας.

Εάν ο Νίκος Κατσουρίδης θέλει να εμπλακεί στην Ομόνοια, είναι ελεύθερος να δοκιμάσει και τα μέλη θα αποφασίσουν.

Αντιλαμβάνομαι ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ομόνοιας είναι το οικονομικό, γι΄ αυτό, όποιος έχει σκοπό να αναλάβει τα ηνία, θα πρέπει να είναι έτοιμος να δώσει λύσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE