ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μηνύει τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη ο Αλ-Χασάουι!

Μηνύει τη Νότιγχαμ του Μαρινάκη ο Αλ-Χασάουι!

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, Φαουάζ Αλ-Χασάουι πάει στα δικαστήρια την Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, διεκδικώντας 4,2 εκατομμύρια λίρες που του οφείλονται.

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις οικονομικές τους διαμάχες, ο Φαουάζ Αλ-Χασάουι και η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο επιχειρηματίας από το Κουβέιτ και πρώην ιδιοκτήτης της Φόρεστ (αντι)μήνυσε την παλιά του ομάδα, διεκδικώντας 4,2 εκατομμύρια λίρες, που υποστηρίζει πρέπει να πάρει από τόκους, που του οφείλονται.

Είναι η απάντηση του επιχειρηματία από το Κουβέιτ, τον οποίο τον περασμένο Δεκέμβριο είχε μηνύσει ο αγγλικός σύλλογος με την σειρά του, υποστηρίζοντας οφείλει χρήματα στην ομάδα, μετά την ολοκλήρωση του deal πώλησης.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ξεκινήσει τις κατάλληλες νομικές διαδικασίες εναντίον του κ. Αλ-Χασάουι και ένα σχετιζόμενο πρόσωπο, ζητώντας διάφορα ποσά τα οποία οφείλονται από την πώληση του κλαμπ τον Μάιο του 2017.

Με τη σειρά του ο κ. Αλ-Χασάουι σε απάντηση έχει εκκινήσει κι αυτός με την σειρά του νομικές διαδικασίες εναντίον του συλλόγου.

Δεν θα ήταν πρέπον για εμάς ή το κλαμπ να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτές τις διαδικασίες μέχρι να επιλυθούν», σχολίασε το νομικό γραφείο Browne & Jacobson LLP, που εκπροσωπεί νομικά τον αγγλικό σύλλογο.

Η ακροαματική διαδικασία για αυτή την υπόθεση θα ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου, ενώ η πλευρά του Αλ-Χασάουι διαρρέει ότι έχει ενημερώσει σχετικά τόσο την αγγλική ομοσπονδία, όσο και την Football League για αυτή την υπόθεση.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top