ΠΑΦΟΣ: Πούλησε χωράφι άλλου - Άγνοια δηλώνει ο ιδιοκτήτης

ΠΑΦΟΣ: Πούλησε χωράφι άλλου - Άγνοια δηλώνει ο ιδιοκτήτης

Υπόθεση πλαστογραφίας εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από ένα πρόσωπο από την Πάφο ότι πριν από δύο μήνες ένα πρόσωπο από την Λεμεσό του ανέφερε ότι γνωρίζει κάποιον που πωλούσε ένα χωράφι στην περιοχή για το ποσό των 220 χιλ. ευρώ ρωτώντας τον αν τον ενδιέφερε να το αγοράσει.

Αυτός, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του παραπονούμενου του παρουσίασε τίτλο ιδιοκτησίας του πιο πάνω τεμαχίου και σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην Πάφο του έδωσε συνολικά το ποσό των 20 χιλ. ευρώ ως προκαταβολή για να προχωρήσει με την αγορά του χωραφιού.

Ο ύποπτος μάλιστα παρέδωσε στον παραπονούμενο το πωλητήριο έγγραφο υπογεγραμμένο από τον ιδιοκτήτη του τεμαχίου.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη που πουλά το συγκεκριμένο τεμάχιο, ουδέποτε εξουσιοδότησε τον ύποπτο για να του το πουλήσει ούτε υπέγραψε οποιοδήποτε πωλητήριο έγγραφο αλλά ούτε και έλαβε χρήματα από κανέναν για την πώληση του.

Εναντίον του προσώπου από την Λεμεσό εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.