ΚΥΠΡΟΣ: ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ- Μετά τη σκόνη ήρθαν χιόνια και ομίχλη

ΚΥΠΡΟΣ: ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ- Μετά τη σκόνη ήρθαν χιόνια και ομίχλη

Τον Μάρτη ξύλα φύλαγε μην κάψεις τα παλούκια, λέει ο σοφός μας λαός, κάτι που αποδεικνύεται στην πράξη, αφού μετά τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, άρχισαν τα χιόνια.

Στην περιοχή του Τροόδους, στην επαρχεία Λεμεσού, από τις 10 το πρωί του Σαββάτου (24/3) άρχισαν βροχές, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, κατά διαστήματα πέφτει χιονόνερο και αραιή χιονόπτωση.

Επίσης, ομίχλη επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή του Τροόδους και έτσι οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE