Έδωσαν τα χέρια με τον Βέσκο Μιχαίλοβιτς

Έδωσαν τα χέρια με τον Βέσκο Μιχαίλοβιτς

Μετά την αποδέσμευση του Χρύση Μιχαήλ από τον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες των «μαυροπρασίνων» έφτασαν σε συμφωνία με τον 50χρόνο Σέρβο τεχνικό, Βέσκο Μιχαίλοβιτς.

Το σκεπτικό της συμωνίας με τον τέως τεχνικού του ΑΣΙΛ είναι ότι οι άνθρωποι της Λευκωσιάτικης ομάδας θεωρούν ότι ο 50χρόνος Σέρβος έχει όλα τα εχέγγυα και τα φόντα για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να ανασυνταχθεί και να μαζέψει τα κομμάτια της, έτσι ώστε να δώσει την τελική «μάχη» για την αποφυγή της διαβάθμισης.

Επίσης θεωρούν τον Βέσκο ότι είναι ένας προπονητής ότι θα μπορεί να βοηθήσει και την ομάδα για την προετοιμασίας της στην β’ κατηγορία αν τελικά πέσει σε αυτή.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.