Τρολάρουν τον Πιέρο οι συμπαίκτες του για την εμφάνιση με Εθνική – ‘Μικρό παίκτη’ – PIC

Τρολάρουν τον Πιέρο οι συμπαίκτες του για την εμφάνιση με Εθνική – ‘Μικρό παίκτη’ – PIC

Μια ανάρτηση του Πιέρος Σωτηρίου με την φανέλα της Εθνικής Κύπρου έφερε και το δούλεμα.

Κάτω από την φωτογραφία που αναρτησε στο Instagram ο Κύπριος φορ οι συμπαίκτες του στην Κοπεγχάγη, Ζεκα και Μποιλεσεν τον έπιασαν στο δούλεμα.

Ο Ζεκα σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο τον αριθμό 10 (αυτον φοράει στη Δανία) και ο Μποιλεσεν του έγραψε στα greeklish ότι ο αριθμός 10 είναι μικρός παίκτης.

Οι 3 παίκτες όπως φαίνεται είναι πολύ καλοί φίλοι κι δεν χάνουν ευκαιρία για τρολάρουν.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.