Έξαλλοι με την μπάλα του Μουντιάλ οι τερματοφύλακες!

Έξαλλοι με την μπάλα του Μουντιάλ οι τερματοφύλακες!

Πολύ κακές εντυπώσεις έχει αφήσει στους περισσότερους τερματοφύλακες που τη δοκίμασαν η επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, adidas Telstar.

Ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής Ισπανίας, Νταβίδ ντε Χέα, την χαρακτήρισε «παράξενη» και «κακοφτιαγμένη» μετά το γκολ που δέχθηκε από τον Τόμας Μίλερ στην φιλική αναμέτρηση της Παρασκευής με την Ισπανία στο Ντίσελντορφ (1-1), με την άποψή του συμφώνησε σε γενικές γραμμές και ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν των «Πάντσερ», ενώ πιο επικριτικός από όλους εμφανίστηκε ο πολύπειρος Πέπε Ρέινα της Νάπολι, ο οποίος μάλιστα… βάζει στοίχημα ότι θα σημειωθούν πάνω από 35 τέρματα με μακρινά σουτ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ της Ρωσίας εξαιτίας της!

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE