Νεκρός 12χρονος ποδοσφαιριστής από ρουκέτα στην Ανατολική Γούτα

Νεκρός 12χρονος ποδοσφαιριστής από ρουκέτα στην Ανατολική Γούτα

 

Ένας 12χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε το Σάββατο 24/3 στη Δαμασκό και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από ρουκέτες που προέρχονταν από μια ανταρτοκρατούμενη ζώνη στην Ανατολική Γούτα, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο Sana επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή.

 

Από τα πλήγματα στις αθλητικές εγκαταστάσεις Αλ Φεϊχάα, στη συνοικία Μαζράα, προκλήθηκαν και σημαντικές υλικές ζημιές.

Ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομάδας του στρατού, στρατηγός Μοχσέν Αμπάς, είπε ότι το παιδί που σκοτώθηκε ονομαζόταν Σαμίρ Μοχάμεντ Μασούρ. Τη στιγμή που έπεσαν οι ρουκέτες, ο 12χρονος έκανε προπόνηση μαζί με τους συναθλητές του.

“Οι τρομοκράτες θέλουν να σκοτώσουν τη θέλησή μας για ζωή, εμείς αντιστεκόμαστε”, τόνισε.

Σύμφωνα με το Sana, ορισμένοι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ένας χτυπήθηκε από θραύσματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην εντατική.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE