Νεκρός 12χρονος ποδοσφαιριστής από ρουκέτα στην Ανατολική Γούτα

Νεκρός 12χρονος ποδοσφαιριστής από ρουκέτα στην Ανατολική Γούτα

 

Ένας 12χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε το Σάββατο 24/3 στη Δαμασκό και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από ρουκέτες που προέρχονταν από μια ανταρτοκρατούμενη ζώνη στην Ανατολική Γούτα, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο Sana επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή.

 

Από τα πλήγματα στις αθλητικές εγκαταστάσεις Αλ Φεϊχάα, στη συνοικία Μαζράα, προκλήθηκαν και σημαντικές υλικές ζημιές.

Ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομάδας του στρατού, στρατηγός Μοχσέν Αμπάς, είπε ότι το παιδί που σκοτώθηκε ονομαζόταν Σαμίρ Μοχάμεντ Μασούρ. Τη στιγμή που έπεσαν οι ρουκέτες, ο 12χρονος έκανε προπόνηση μαζί με τους συναθλητές του.

“Οι τρομοκράτες θέλουν να σκοτώσουν τη θέλησή μας για ζωή, εμείς αντιστεκόμαστε”, τόνισε.

Σύμφωνα με το Sana, ορισμένοι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ένας χτυπήθηκε από θραύσματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην εντατική.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE