ΠΑΦΟΣ: Φώναζε και προκαλούσε φασαρία- Κατέληξε με χειροπέδες

ΠΑΦΟΣ: Φώναζε και προκαλούσε φασαρία- Κατέληξε με χειροπέδες

Συνελήφθη την Κυριακή 25/3 στην Πάφο για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονος σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 43χρονος προκαλούσε ανησυχία. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και έγιναν συστάσεις στον 43χρονο να σταματήσει, χωρίς ωστόσο αυτός να συμμορφωθεί. Αντίθετα συνέχιζε να προκαλεί οχληρία και να φωνάζει μεγαλοφώνως.

Ακολούθως οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.