Σοκ στην Κροατία: 26χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε στο γήπεδο

Σοκ στην Κροατία: 26χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε στο γήπεδο

Τραγωδία στην Κροατία, καθώς 26χρονος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο.

 

Όπως διαβάζουμε στο gazzeta.gr όλα συνέβησαν στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης για την 3η κατηγορία του πρωταθλήματος Κροτίας ανάμεσα στη Σλαβόνια και τη Μαρσόνι, όταν ο 26χρονος Μπρούνο Μπόμπαν συγκρούστηκε με τον αντίπαλο.

Οι δυο παίκτες έπεσαν στο χόρτο, ο γιατρός φώναξε άμεσα πως η κατάσταση του Μπόμπαν (πρώην παίκτης της Ζάγκρεμπ) ήταν πολύ σοβαρή, προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή, αλλά δεν υπήρξε αντίδραση... Οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν πως η θωρακική αορτή ήταν διαλυμένη.

Η  ακριβής αιτία θανάτου θα γίνει γνωστή έπειτα από νεκροψία τις επόμενες ημέρες. 

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα 24sata.hr.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE