ΕΛΛΑΔΑ

LIVE EIKONA: Η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

LIVE EIKONA: Η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

Ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιείται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα.

Πριν την έναρξη της παρέλασης ο κ. Παυλόπουλος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Παρόντες είναι επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Εθνικής Αμύνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Σάββας Αγγελίδης, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων και η στρατιωτική ηγεσία της χώρας.

Στις 8 το πρωί έγινε η επίσημη έπαρση της σημαίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στις 10.00 τελέστηκε πανηγυρική δοξολογία στον ιερό μητροπολιτικό ναό Αθηνών ενώ ταυτόχρονα εκτελούντο 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού.

Στις 19:41 θα εκτελεσθούν επίσης 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού και την ίδια ώρα θα γίνει η επίσημη υποστολή της σημαίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

https://www.youtube.com/watch?v=qRY56sJJ2to

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top