ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από Τετάρτη ο Σκέμπρι και το «αν δεν το πάρουμε φέτος, δεν το παίρνουμε ποτέ»

Από Τετάρτη ο Σκέμπρι και το «αν δεν το πάρουμε φέτος, δεν το παίρνουμε ποτέ»

Ο Αντρέ Σκέμπρι από Τετάρτη θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας με την ομάδα.

 
Ο Μαλτέζος αύριο το βράδυ θα έχει νέες διεθνείς υποχρεώσεις με την Μάλτα, η οποία θα δώσει φιλικό παιχνίδι στην Φινλανδία με την ομώνυμη ομάδα. Αύριο θα πάρει την πτήση για Κύπρο, σημαίνει ότι Τετάρτη θα μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων των κυανολεύκων. Αύριο ξεκινά η προετοιμασία για την επικίνδυνη αποστολή με την ΑΕΚ στη Λάρνακα.
 
Πολλοί θεωρούν ότι από τη Λάρνακα περνά η κατάκτηση του τίτλου για τον Απόλλωνα. Εννοώντας ότι αν η ομάδα του Αυγουστή καταφέρει να σπάσει την έδρα της ΑΕΚ (ακόμα κι αν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει την ΑΕΛ και η διαφορά παραμείνει στους τρεις βαθμούς), τότε θα κάνει… άλμα για να κόψει πρώτη το νήμα στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Δεν είναι υπερβολική η συγκεκριμένη εκτίμηση, αλλά ακόμα κι αν έτσι εξελιχθούν τα πράγματα, θα μένουν άλλες έξι αγωνιστικές.
 
Είναι τόσο μεγάλη η αδημονία, αλλά και η πίστη που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου του Απόλλωνα, ότι φέτος ο Μάης θα βαφτεί στα μπλε. Κυκλοφορώντας στην πόλη, λένε πολλοί την ίδια φράση: «Αν δεν το πάρουμε φέτος, δεν το παίρνουμε ποτέ». Στηρίζουν αυτή τους την άποψη, στο ότι οι κυανόλευκοι παίζουν σούπερ ποδόσφαιρο, έχουν κερδίσει κατά κράτος αντιπάλους τους σε αρκετά ντέρμπι, γενικότερα διαθέτουν το μέταλλο και το πνεύμα που χρειάζεται μια ομάδα για να… σηκώσει το πρωτάθλημα.
 
Μιλώντας λίγο παραπάνω για το «ΑΕΚ Αρένα» δεν είναι γήπεδο που μπορεί να χαρακτηριστεί αφιλόξενη έδρα για τον Απόλλωνα. Τον Γενάρη του 2017 έγιναν η πρώτη ομάδα που κατάφερε να την «αλώσει» σε ένα από τα πρώτα ματς, που άρχισε η εντυπωσιακή μεταμόρφωση επί των ημερών του Αυγουστή.
 
Το περασμένο καλοκαίρι την είχαν χρησιμοποιήσει ως έδρα για τρία παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Ληγκ. Κέρδισαν και στα τρία, σε εκείνο το γήπεδο η ομάδα «καλούπωσε» και εξασφάλισε τη συμμετοχή της για 3η φορά στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ. Θα ήταν βολικό, αν είχαν τη δυνατότητα να έδιδαν και τους αγώνες της φάσης των ομίλων στο γήπεδο της ΑΕΚ.
 
Στην μια επίσκεψη τους στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, στο νεόκτιστο γήπεδο, έφεραν ισοπαλία 1-1 με την ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Πριν μερικές εβδομάδες, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου κέρδισαν με 2-0 τους κιτρινοπράσινους, με τον Σέρβο Σάσα Μάρκοβιτς, να ξεκλειδώνει την εστία του Πάμπλο στο 90’. Στις καθυστερήσεις του ματς, ο Ζελάγια έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.
 
 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

100χρονη εξακολουθεί να εργάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα και αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από τη μακροζωία της

Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Ποιες τροφές μας κρατούν ενυδατωμένους το καλοκαίρι - Διατροφολόγος απαντά στο «Τ»

Βιασμός 19χρονης στη Χλώρακα: Συνελήφθη ο 26χρονος που καταζητείτο

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι και γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο - Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της

Σε καυγά εξελίχθηκε τροχαίο στην Πάφο - Του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε με σμίλα στο κεφάλι



Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση ΠτΔ - Στιούαρτ τη Δευτέρα ενόψει ενημέρωσης Συμβουλίου Ασφαλείας

Συνάντηση με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, θα έχει το απόγευμα της Δευτέρας στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top