Πέτρος Δημητρίου: Τιμούμε τους αγώνες του Ελληνισμού

Πέτρος Δημητρίου: Τιμούμε τους αγώνες του Ελληνισμού

Η υπόμνηση του χρέους μας μας φέρνει ξανά να τιμούμε τους αγώνες του Ελληνισμού, είπε ο Πέτρος Δημητρίου.

Η υπόμνηση του χρέους μας, μας φέρνει ξανά να τιμούμε τους αγώνες του Ελληνισμού και του κυπριακού Ελληνισμού, σε μια στιγμή και μια ώρα που η πατρίδα μας έχει όσο ποτέ άλλοτε την ανάγκη στην επιμονή στο ιστορικό χρέος που έχουμε στην ομοψυχία και στην ενότητα του λαού, δήλωσε ο ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Πέτρος Δημητρίου.

Ο κ. Δημητρίου δέχθηκε, εκ μέρους της Κυβέρνησης, τον χαιρετισμό της παρέλασης παλαιών πολεμιστών, μαθητών/τριών των εκπαιδευτηρίων της Πάφου, τμημάτων της Εθνικής Φρουράς και εκπροσώπων σωματείων και οργανώσεων, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, που πραγματοποιήθηκε υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου.

Πριν την παρέλαση τελέστηκαν η καθιερωμένη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου και επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων αγωνιστών στον αγώνα του 1821, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου, συμπαραστατούμενου , από τον Ιερό Κλήρο της πόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE