Με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών μίλησε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών μίλησε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, προερχόμενες από πηγές της Προεδρίας.

Ειδικότερα, με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος επικοινώνησε, εκ νέου, τηλεφωνικώς με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται, παρανόμως και κατά προφανή παράβαση των κανόνων της καλής γειτονίας, στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Τους εξέφρασε την υπερηφάνεια όλων των Ελλήνων για το υψηλό τους φρόνημα και τους διαβεβαίωσε ότι γίνεται ό,τι επιβάλλεται για να επιστρέψουν, το συντομότερο δυνατό, στην Πατρίδα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Πάει Γενεύη ο Αναστασιάδης - Έρχεται Κύπρο Βρετανός Υφυπουργός ενόψει πενταμερούς

Στην Κύπρο αναμένεται να αφιχθεί το απόγευμα της Πέμπτης, 6 Μαρτίου, ο Βρετανός Υφυπουργός για την Ευρώπη Στίβεν Ντάουτι για επαφές την Παρασκευή, 7 Μαρτίου, και με τις δύο πλευρές ενόψει της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE