Με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών μίλησε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Με τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών μίλησε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, προερχόμενες από πηγές της Προεδρίας.

Ειδικότερα, με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος επικοινώνησε, εκ νέου, τηλεφωνικώς με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται, παρανόμως και κατά προφανή παράβαση των κανόνων της καλής γειτονίας, στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Τους εξέφρασε την υπερηφάνεια όλων των Ελλήνων για το υψηλό τους φρόνημα και τους διαβεβαίωσε ότι γίνεται ό,τι επιβάλλεται για να επιστρέψουν, το συντομότερο δυνατό, στην Πατρίδα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE