Πρόωρο Πάσχα για την Χριστιάνα Αριστοτέλους! Δουλεύει Κυριακάτικα

Πρόωρο Πάσχα για την Χριστιάνα Αριστοτέλους! Δουλεύει Κυριακάτικα

Μπορεί το Πάσχα να απέχει ακόμα ουσιαστικά δύο βδομάδες ωστόσο βλέπετε η τηλεόραση θέλει δουλειά και για να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα, πρέπει κάποιες φορές να δουλέψεις ακόμα και αν είναι Κυριακή.

 Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η ομάδα τη εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» γυρίζουν την Κυριακή 25/3 το πασχαλινό τους πάρτι που θα προβληθεί τη Δευτέρα του Πάσχα.

Η όμορφη παρουσιάστρια πόζαρε στο πλευρό του Τάσου Ευαγγέλου ο οποίος μας  ενημέρωσε ότι βρίσκονται στην όμορφη Κακοπετριά για γυρίσματα. Το πάνελ καθώς η Χριστιάνα θα πουν από…σήμερα το «Χριστός Ανέστη», θα τσουγκρίσουν αυγά και θα φάνε φλαούνες κάπως πρόωρα!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE