Θέλει… τρελό συμβόλαιο

Θέλει… τρελό συμβόλαιο

Η Λίβερπουλ θέλει να κρατήσει τον Γερμανό διεθνή μέσο, Εμρέ Τσαν, στο «Anfield» και πρέπει να τον… πληρώσει ακριβά.

Το συμβόλαιο του Εμρέ Τσαν με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 με τις Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι να… γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του.

Ο Γερμανός διεθνής μέσος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα των Reds φέτος και για να παραμείνει κάτοικος Μέρσεϊσαϊντ θέλει μια… γενναία αύξηση στο συμβόλαιό του.

Ο πρώην μέσος των Μπάγερν Μονάχου (2010-13) και Μπάγερ Λεβερκούζεν (2013-14) σύμφωνα με την «Sun», θέλει 200 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να απορρίψει τις προτάσεις των Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE