Πυροβόλησε φωτογράφο με καρυοφίλι στην παρέλαση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πυροβόλησε φωτογράφο με καρυοφίλι στην παρέλαση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε το πρωί της Κυριακής (25/3) στο Αίγιο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Μέλος συλλόγου που συμμετείχε στις εκδηλώσεις, την ώρα κατάθεσης στεφάνων κατά λάθος και ενώ επιχείρησε να ρίξει τουφεκιά στον αέρα με το καριοφίλι του, δεν πρόσεξε και τα σκάγια (χαρτί και μπαρούτι) βρήκαν στο πρόσωπο τον φωτογράφο, Νίκο Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος κάλυπτε τις εκδηλώσεις.

Ο φωτογράφος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, ωστόσο, προκλήθηκε αναστάτωση. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου ζήτησαν συγγνώμη καθώς το περιστατικό μόνο ατυχές μπορεί να χαρακτηριστεί, όμως τέθηκε ζήτημα ασφαλείας των πολιτών, καθώς στη θέση του φωτογράφου θα μπορούσε να βρισκόταν κάποιο μικρό παιδί ή ο τραυματισμός να είναι σοβαρότερος.

dete.gr

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.