Επιστρέφει έτοιμος να αποδείξει την αθωότητα του ο Μαρινάκης

Επιστρέφει έτοιμος να αποδείξει την αθωότητα του ο Μαρινάκης

Εντός της εβδομάδας επιστρέφει στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του ενώπιον της δικαιοσύνης. Ποια τα επόμενα βήματα του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού.

Έτοιμος να αποδείξει την αθωότητά του για την υπόθεση της ποινικής δίωξης που του άσκησε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, για το Noor 1 παρουσιάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει εντός της εβδομάδας στην Ελλάδα, πιθανότατα την Τετάρτη, και θεωρεί ότι κάποιοι προσπαθούν να τον εμπλέξουν σε μία ιστορία, έχοντας ως στόχο να πλήξουν τον ίδιο και την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Νομικοί κύκλοι, πάντως, αναφέρουν ότι δεν πρέπει να γίνει κάτι άμεσα από την πλευρά του γνωστού επιχειρηματία, καθώς η υπόθεση παραπέμπεται στον ανακριτή, ο οποίος θα καθαρίσει τις εξελίξεις. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μία ιστορία που έχει βασιστεί σε «αποχρώσες ενδείξεις».

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα στην υπόθεση, η δικογραφία από την κ. Τζίβα θα μεταβιβαστεί στην Ειδική Ανακρίτρια Διαφθοράς Πειραιά, Ευαγγελία Αλεξακίδου, η οποία θα τη μελετήσει. Στη συνέχεια, λογικά μέσα στη χρονιά, θα καλέσει τον κ. Μαρινάκη σε απολογία και θα αποφασιστεί αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι ή όχι.

Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή, δεν τίθεται θέμα τιμωρίας του Ολυμπιακού με κάποια ποινή, αφού η υπόθεση δεν αφορά το ποδόσφαιρο.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE