Σοβαρό τροχαίο με τραυματία τετράμηνο βρέφος στα Κατεχόμενα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο με τραυματία τετράμηνο βρέφος στα Κατεχόμενα  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την ανατροπή του ενός από τα δυο οχήματα σημειώθηκε στα Κατεχόμενα. 

Στο νοσοκομείο της κατεχόμενης Λευκωσίας νοσηλεύεται βρέφος 4 μηνών και άλλα τέσσερα πρόσωπα μετά από τροχαίο.

Όπως γραφεί η τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα, Kibris, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (25/03) στον δρόμο που οδηγηθεί από το Τρίικωμο στην Τύμπου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, κάτω από άγνωστες συνθήκες, 60χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα που οδηγούσε 53χρονος με συνοδηγό 29χρονη και ένα βρέφος μόλις 4 μηνών.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι καθώς και το 4 μηνών βρέφος. Όλοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείου της κατεχομένης Λευκωσίας για περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE