ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε η ελλείπουσα οικιακή βοηθός

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε η ελλείπουσα οικιακή βοηθός

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της η γυναίκα που εργάζεται σε κατοικία στην επαρχία Πάφου και από την Κυριακή (25/3) οι εργοδότες της είχαν χάσει τα ίχνη της.

Η γυναίκα επέστρεψε σήμερα στην οικία των εργοδοτών της και ακολούθως μετέβη στην Αστυνομία για κατάθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έγινε στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής για την εξαφάνιση γυναίκας από τις Φιλιππίνες που εργάζεται ως οικιακή βοηθός σε κατοικία στην Χλώρακα.

Η οικιακή βοηθός είχε αναχωρήσει από το σπίτι στο οποίο εργοδοτείται από τις 07:20 χθες το πρωί και έκτοτε δεν επέστρεψε.

Όπως είχε αναφέρει στους εργοδότες της πριν την αναχώρηση της θα πήγαινε για να επισκεφτεί άγνωστο φιλικό της πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

ΠτΔ: «Η Κύπρος κατά την Προεδρία της θα λειτουργήσει ως έντιμος διαμεσολαβητής»

Την σημασία της Κυπριακής Προεδρίας για ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με γειτονικές χώρες στην περιοχή εξήρε από την Λευκωσία, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα στην αρχική του τοποθέτηση στη διάρκεια δηλώσεων στα ΜΜΕ, μετά το γεύμα εργασίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE