Kλειστή η πόρτα για Μαργκάσα! Τι είπε ο πρόεδρος

Kλειστή η πόρτα για Μαργκάσα! Τι είπε ο πρόεδρος

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής, μίλησε το μεσημέρι στον Άστρα, μεταξύ άλλων για την… υπόθεση Ρενάτο Μαργκάσα. 

«Δεν συμμεριζόμαστε όσα λέγονται και γράφονται γι αυτόν, αλλά έχει ενημερωθεί από μένα πριν δέκα μέρες, είναι ότι είναι εκτός ομάδας. O Μαργκάσα έχει προβεί σε ενέργειες, όπου ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας. 

Πριν τον ενημερώσουμε για αποφάσεις που έλαβε ο προηγούμενος προπονητής, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το κύπελλο. Δεν περίμενε και δεν μπήκε στον κόπο, να ακούσει τις απόψεις του σωματείου. Κάποιες ενέργειες του μας ενόχλησαν. Περιμέναμε να διαχειριστεί με διαφορετικό τρόπο την κατάσταση». 

Για τους άλλους δυο Πορτογάλους, Άλεξ Σοάρες και Λόπες, ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων, ανέφερε ότι είναι στη διάθεση του νέου προπονητή, όπως και του νέου Δ.Σ. που θα προκύψει από την γενική συνέλευση του Απρίλη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.