ΟΖΕΡΣΑΪ: 'Οι εμμονές των Ελληνοκυπρίων θα πρέπει να αρθούν'

ΟΖΕΡΣΑΪ: 'Οι εμμονές των Ελληνοκυπρίων θα πρέπει να αρθούν'

Οι 'εμμονές που έχουν οι Ελληνοκύπριοι' θα πρέπει να αρθούν ώστε να εξελιχθούν οι οικονομικές σχέσεις μεταξύ των δύο κοινοτήτων, αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο «υπεξ» Κουντρέτ Οζερσάι, σχολιάζοντας δημοσιεύματα σε κυπριακές εφημερίδες σχετικά με μωσαϊκά πατώματα προερχόμενα από τα κατεχόμενα σε τεχνική σχολή στη Λεμεσό και τις αντιδράσεις που προκάλεσε το γεγονός αυτό.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο, ο κ. Οζερσάι ανέφερε ότι τα αγαθά από τα κατεχόμενα μεταφέρονται και πωλούνται στις ελεύθερες περιοχές μέσω του κανονισμού της Πράσινης Γραμμής «γεγονός που ακόμα προκαλεί αντιδράσεις» όπως είπε.

Είπε ακόμα ότι, οι αντιδράσεις που προκάλεσε το γεγονός οδήγησε στην απόφαση της αφαίρεσης των εν λόγω μωσαϊκών από τον σχολικό χώρο ενώ αναφέρθηκε ακόμα σε ένα δημοσίευμα στον Τύπο, σύμφωνα με το οποίο η αφαίρεση τους έγινε «λόγω τεχνικών θεμάτων» .

«Για να μπορέσουν να αναπτυχθούν οι οικονομικές σχέσεις μεταξύ των δύο κοινοτήτων πρέπει οι εμμονές στο μυαλό των Ε/κ να αρθούν» αναφέρει στην ανάρτηση του ο κ. Οζερσάι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE