Καλά νέα για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ: Το ποσό εκατομμυρίων και η ομάδα που «δίνει» για να αποκτήσει τον Σμόλινγκ

Καλά νέα για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ: Το ποσό εκατομμυρίων και η ομάδα που «δίνει» για να αποκτήσει τον Σμόλινγκ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Έβερτον βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρις Σμόλινγκ.

Ο πρώην αμυντικός της Φούλαμ (2008-10) και δεύτερος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρις Σμόλινγκ, βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από το «Ολντ Τράφορντ» το προσεχές καλοκαίρι καθώς Ζοσέ Μουρίνιο να θέλει να… συμμαζέψει την άμυνα της ομάδας του.

Ο Σαμ Άλαρνταϊς θαυμάζει τον 28χρονο, Κρις Σμόλινγκ και θέλει να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Έβερτον, μάλιστα είναι πρόθυμος να εκταμιεύσει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ που ζητάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να παραχωρήσει τον Άγγλο διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE