ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραδόθηκε στην Πάφο ο 37χρονος που καταζητείτο από Φεβρουάριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραδόθηκε στην Πάφο ο 37χρονος που καταζητείτο από Φεβρουάριο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γύρω στις 19:00 (26/03) παραδόθηκε στον αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Νίκο Πενταρά, ο 37χρονος που καταζητείτο για υποθέσεις στην Λεμεσό από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για τον Σωτήρη Γεωργίου «Καμμούγιαρο» από την Λεμεσό, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο, κλοπής αυτοκινήτου και κλοπής πινακίδων εγγραφής οχήματος, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό, μεταξύ των ημερομηνιών 3 και 12 Φεβρουαρίου 2018.

Πληροφορίες τον φέρουν να μην παραδέχεται συμμετοχή στα αδικήματα για τα οποία καταζητείτο, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ένα προσωπικό ανθρωπιστικό ζήτημα.

Ίσως η επιλογή του να παραδοθεί στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και όχι στις αστυνομικές Αρχές της Λεμεσού, να σχετίζονται με αυτές τις ιδιάζουσες συνθήκες που αντιμετωπίζει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE