ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία για το όριο στη Γρίβα Διγενή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία για το όριο στη Γρίβα Διγενή

Το όριο ταχύτητας στη Λεωφ. Γρίβα Διγενή αυξήθηκε λόγω των πολλών καταγγελιών και εξώδικων προστίμων σύμφωνα με την Αστυνομία.

Το όριο ταχύτητας στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Λευκωσία, αυξήθηκε λόγω των πολλών καταγγελιών και των εξώδικων προστίμων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ερωτηθείς σχετικά με αφορμή τις καταγγελίες του τέως βουλευτή του ΔΗΣΥ Α. Θεμιστοκλέους.

Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι «κατά το πρώτο στάδιο λειτουργίας των συστημάτων φωτοεπισήμανσης (κάμερες) διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν αρκετές καταγγελίες που αφορούσαν την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και κατ’ επέκταση εξώδικα πρόστιμα».

«Το θέμα συζητήθηκε στο Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας και αποφασίστηκε η αύξηση του ορίου ταχύτητας από τα 50 χιλιόμετρα στα 65», κατέληξε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE