Μπήκε στην τελική ευθεία για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια – Έξι απόντες και δύο εκτός κανονικού

Μπήκε στην τελική ευθεία για το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ομόνοια – Έξι απόντες και δύο εκτός κανονικού

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ανόρθωση ενημερώνει:

«Με απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια (1/4, 16:00).

Πέρα από τους διεθνείς Αράζ (Αζερμπαϊτζαν), Ντούρις (Σλοβακία) και τους νεαρούς Δημητρίου (Τ), Πηλέας, Ματθαίου και Χατζηπασχάλης (Εθνική Ελπίδων) που απουσιάζουν δικαιολογημένα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν κανονικά και συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση.

Φυσιοθεραπεία ακολούθησε ο Γκάντσιεφ ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Παναγιώτης Αρτυματάς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE