Ξεκίνησε η Σύνοδος της Βάρνας - Με 'όπλα' ο Ερντογάν

Ξεκίνησε η Σύνοδος της Βάρνας - Με 'όπλα' ο Ερντογάν

Ξεκίνησε στη Βάρνα η συνάντηση ΕΕ-Τουρκίας, μεταξύ του Προέδρου της ΕΕ, Ντοναλντ Τουσκ, του Προέδορυ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και του Τούρκου Προέδρου, Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν, παρουσία του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.

Ο Τούρκος Πρόεδρος προσήλθε στη συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με τον Υπουργό αρμόδιο για θέματα ΕΕ, Ομέρ Τσελίκ και με τον Υπουργό Ενέργειας Μπεράτ Αλ Μπαϊράκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τουσκ και Γιούνκερ θα θέσουν το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, όπως ζητήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Από ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.