ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπαράζ εμπρησμών – Δύο αυτοκίνητα κάηκαν ολοσχερώς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπαράζ εμπρησμών – Δύο αυτοκίνητα κάηκαν ολοσχερώς

Δύο οχήματα καταστράφηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (27/3) στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, πυρπολήθηκαν δύο οχήματα, το ένα στην περιοχή Αγίου Νικολάου και το άλλο στη Γερμασόγεια.

Η ώρα 00:58 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα που ήταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01:15.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνηθήκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και πρόκειται περί εμπρησμού.

Επίσης, η ώρα 01:26 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02:00.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

*Φωτογραφία αρχείου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.